DSCN3538

Kompanija EuroExpress brza pošta otvorila je novu poslovnicu, Paket shop u Banjaluci na adresi Jovana Dučića 23a (u krugu bivšeg Čajevca, gdje je smješteno i centralno skladište).

“Prednost i značaj novouređenog banjalučkog paket shopa jeste to što se nalazi uz centralno skladište, gdje su se do sada vršile primopredaje pošiljki. U skladu s tim u ovom paket shopu će se osim uobičajenog prijema i isporuka manjih pošiljaka, za domaći i međunarodni transport, kao i usluga pakovanja koje obezbjeđuju dodatno osiguranje pošiljaka obavljati i prijem i isporuka većih pošiljaka na pristupačnijem mjestu”, istakli su iz Uprave kompanije.

Otvaranjem ovog paket shopa proširena je mreža EuroExpress paket shopova na devet gradova, sa dosadašnjih osam: Sarajevo, Tuzla, Bijeljina, Mostar, Vitez, Trn(Laktaši), Gračanica, Živinice.

Cijeli projekat paket shopova razvija se, u prvom redu, radi dodatnog zadovoljenja potreba korisnika usluga, kako bi na jednom mjestu mogli jednostavno, brzo i pouzdano upakovati i poslati pošiljke. Na ovom mjestu korisnici ujedno mogu dobiti i više informacija o cijelom spektru usluga koje obavljamo, mogućnostima za ostvarivanje poslovne saradnje kao i o uslugama carinskog posredovanja u uvozu i izvozu robe koje ostvarujemo posredstvom kompanije EuroExpress šped.

DSCN3510

 

Podsjećamo da je kompanija EuroExpress licencirani zastupnik FedEx-a za BiH, čime se obezbjeđuju dostave paketa u preko 220 zemalja širom svijeta, a sve informacije o aviotransportu zainteresovani mogu dobiti i posjetom nekom od paket shopova u BiH.

DSCN3513 DSCN3521 DSCN3526 DSCN3523

Radno vrijeme paket shopa je od 07:30 do 22:00 časa od ponedjeljka do petka, a subotom od 08:00 do 14:00 časova.

Za više informacija o uslugama EuroExpress brze pošte na raspolaganju je besplatni broj telefona 0800 51 100 kao i mail adresa: info@euroexpress.ba.

Podijelite na društvenim mrežama:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Digg thisPin on Pinterest