Kompanija Euro-Express doo organizuje nagradnu igru za korisnike društvene mreže Facebook.

Pravila nagradne igre:

– ORGANIZATOR
Nagradnu igru “Nova torba puna snova” priređuje firma Euro-Express doo – u daljem tekstu organizator. Pravila nagradne igre su dostupna u objavi “Nova torba puna snova” na zvaničnoj web stranici (www.euroexpress.ba) u sekciji “Saopštenja za medije” kao i na zvaničnoj FB stranici .

– VRIJEME TRAJANJA NAGRADNE IGRE
Nagradna igra traje u vremenskom periodu od 10.8.2018. godine  09:00h do 20.8.2018. godine 09:00h.

– FOND NAGRADA
Ukupni fond nagradne igre je predviđen za 10 dobitnika.
Jedna pojedinačna nagrada podrazumijeva dobitak: 1x školska torba, 1x pernica i 1xEuroExpress raspored časova.

– PRAVO UČEŠĆA
U nagradnoj igri “Nova torba puna snova” pravo učešća imaju sva punoljetna fizička lica koja su državljani Bosne i Hercegovine i imaju stalno mjesto prebivališta u Bosni i Hercegovini, te su registrovani korisnici društvene mreže Facebook (www.facebook.com).

– UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI

Za učešće u nagradnoj igri “Nova torba puna snova” potrebno je:
Postati “fan” (ili već biti) službene stranice EuroExpress-a na društvenoj mreži Facebook (potrebno staviti “Like” na našu stranicu);
Ispunite obrazac o nagradnoj igri koji se nalazi na našoj Facebook stranici  i odgovorite tačno na postavljeno nagradno pitanje i zajedno sa popunjenim podacima pošaljite;
Javno podijeliti sa naše Facebook stranice objavu o nagradnoj igri (“Share” sa uključenom opcijom “Public”) na lični profil.

– PRAVILO O UČEŠĆU

Učešćem u nagradnoj igri “Nova torba puna snova” pristajete na uslov da ukoliko postanete dobitnik, Vaše ime i prezime i lični Facebook nalog/profil (link naloga/profila) mogu objaviti i koristiti od strane organizatora bez bilo kakve naknade na zvaničnoj Facebook stranici firme kompanije Euro-Express doo.

Svaki korisnik društvene mreže Facebook samo jednom može da učestvuje u nagradnoj igri.

– ODABIR DOBITNIKA

Ispunjavanjem uslova navedenih u paragrafu “UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI”, u odabir za dobitnika nagrade ulaze svi korisnici za koje utvrdimo da su ispunili uslove za učešće u nagradnoj igri. U skladu sa pravilima Facebooka važeći profili koji ulaze na listu za odabir dobitnika su samo oni kojima ime na Facebook profilu odgovara stvarnom imenu i prezimenu.

– IZVLAČENJE DOBITNIKA
Izvlačenje dobitnika obaviće se 30.8.2018. godine. Izvlačenje dobitnika obaviće se slučajnim odabirom putem računara – web stranice RANDOM.ORG (https://www.random.org/lists/). Svaki korisnik za kojeg utvrdimo da je ispunio uslove navedene u “UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI” i ispunjava uslove navedene u “PRAVO UĆEŠĆA”, te se slaže sa navedenim u “PRAVILO O UČEŠĆU” ulazi na listu korisnika koja će biti unesena na stranicu RANDOM.ORG, i iz koje (liste) će RANDOM.ORG automatskim putem odabrati dobitnika nagradne igre “Nova torba puna snova”.

– OBJAVA DOBITNIKA

Kompanija EuroExpress se obavezuje da će rezultate izbora dobitnika u nagradnoj igri “Nova torba puna snova” objaviti neposredno nakon izvlačenja na zvaničnoj Facebook stranici, te da će momentalno obavijestiti dobitnika putem poruke na društvenoj mreži Facebook kao i putem elektornske pošte i telefonski.

– PREUZIMANJE NAGRADE

Nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu dobitnika u roku od 10 dana od dana objave imena dobitnika.
Prema želji dobitnika nagrada može biti preuzeta u roku od 10 dana od dana objave imena dobitnika u sjedištu kompanije EuroExpress brza pošta na adresi: Jovana Dučića 23 a, 78 000 Banja Luka, radnim danom pon.-pet. od 8 do 17 časova.

– ODREDBA O PRIHVATANJU PRAVILA
Učešćem u nagradnoj igri “Nova torba puna snova” učesnici prihvataju navedena Pravila nagradne igre. U nagradnoj igri ne mogu učestvovati osobe koje su direktno uključene u pripremu nagradne igre (zaposlenici i članovi uže porodice kompanije Euro-Express doo), te sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za nagradnu igru.

– OSTALE ODREDBE NAGRADNE IGRE
Kompanija Euro-Express doo zadržava pravo kao organizator nagradne igre “Nova torba puna snova” da ukloni sve komentare i objave koje su uvredljive na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi. Kompanija Euro-Express doo zadržava pravo na korištenje prijavljenih komentara u promotivne svrhe bez naknade autoru. Kompanija Euro-Express doo zadržava pravo da bilo kada prekine nagradnu igru u slučaju pojavljivanja okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U tom slučaju, svi učesici nagradne igre “Nova torba puna snova” će biti obavješteni putem zvanične Facebook stranice.

NAPOMENA:
Facebook ni na koji način ne sponzoriše, promoviše ili administrira nagradnu igru..
Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje igre te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Podijelite na društvenim mrežama:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Digg thisPin on Pinterest