Nakon Sarajeva, Zenice i Tuzle protekli vikend održana je CEO konferencija u Banjoj Luci. Okupljenim studentima se, između ostalih, obratio i predstavnik kompanije EuroExpress brza pošta, a u sklopu ovogodišnje podrške projektu koji ima za cilj da ohrabri i motiviše mlade na preduzetnički duh i istrajnost u ostvarenju profesionalnih želja.

Menadžer za ljudske resurse u EuroExpress brzoj pošti, Danijela Bašić podijelila je sa prisutnima svoje iskustvo, kao i izazove sa kojima se susretala u karijeri.

Nastojeći da prenese poruku da mladi u BiH imaju priliku da ostvare svoje potencijale, istakla je da je ljubav, vječita želja za ulaganjem u sopstveno znanje kao i posvećenost osnovni motivator i agregat svakog uspjeha, ličnog kao i kompanijskog.

U kompaniji EuroExpress brzoj pošti šansu za svoje prvo poslovno iskustvo dobio je značajan broj obrazovanih mladih ljudi, kojima se nudi mogućnost da kroz stalne edukacije, stručne prakse usavršavaju postojeća znanja i nadograđuju radne vještine.

Podrškom CEO konferenciji EuroExpress još jednom potvrđuje svoju opredjeljenost u kreiranju podsticajnog okruženja za razvoj mladih potencijala, dok strateški njeguje i razvija proaktivnost, kreativnost i predanost u obavljanju radnih zadataka.

Podijelite na društvenim mrežama:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Digg thisPin on Pinterest