EuroExpress  je najpoželjniji partner u pružanju usluga brze pošte na tržištu BiH.

Od 2007. godine do danas, tokom godina razvoja širili smo svoju distributivnu mrežu, postavljali visoke standarde kvaliteta kurirske usluge i ulagali u stručne timove koji brinu o svim fazama usluživanja naših korisnika.

Velikim trudom i predanim zalaganjem postali smo vodeća kompanija u kurirskoj djelatnosti u regionu.

Timovi mladih profesionalaca usavršili su stručne vještine najefikasnijim obukama, a svoja znanja kontinuirano prenose novim kolegama kroz obuke i praktične treninge, na najnovijim vozilima i savremenoj opremi.

Ovakva struktura resursa, vozila i kadrova obezbjeđuje nam 100% pokrivenost svih mjesta i gradova u BiH za najbrže preuzimanje, distribuciju i dostavu Vaših paketa.

Težeći da održimo poziciju kreativnog lidera u transportu pošiljki, nastavljamo sa razvojem inovativnih i učinkovitih procesa, proširujemo se na nova tržišta, uključujući globalnu logistiku i pozicioniranje na regionalnoj skali.

Prepoznajemo najbolja rješenja za Vas bazirana na dubokom razumijevanju i posvećenosti potrebama i zahtjevima Vašeg biznisa. Poštovani korisnici, vrhunski kvalitet usluge razlikuje nas od ostalih. Od nas možete očekivati efikasnost, sigurnost i pouzdanost, prikladnu cijenu i potpunu brigu o Vašoj pošiljci.

Podijelite na društvenim mrežama:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Digg thisPin on Pinterest