Raspisujemo konkurs za Banjaluku, radno mjesto:

Stručni saradnik za marketing (m/ž)

Opis radnog mjesta:

  • Kreira, izrađuje i predlaže plan i realizaciju marketinških aktivnosti i svih promotivnih predstavljanja kompanije
  • Smišlja, kreira i radi na unaprijeđenju identiteta i imidža kompanije
  • Predlaže i učestvuje u aktivnostima izrade idejnih rješenja za brendiranje i rebrendiranje (vozila, objekti, promo materijali)
  • Sarađuje sa medijima, vrši informisanje i promociju noviteta i sadržaja u kompaniji
  • Procjenjuje reakcije tržišta na propagandne poruke i aktivno učestvuje u kreiranju istih
  • Učestvuje u internoj i eksternoj komunikaciji službe, istraživanju tržišta, promociji i eksternim aktivnostima (sponzorstva, donacije, image building, brand reputation akcije…)
  • Aktivno učestvuje u pripremi svih javnih nastupa u ime kompanije; prati i kontroliše svako javno prezentovanje kompanije.

Opšti uslovi:

VSS ili SSS  – ekonomskog ili drugog društvenog smjera, 1-3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje i aktivno korištenje engleskog jezika, rad na računaru u Windows okruženju i poznavanje Microsoft Office paketa.

Od vas očekujemo da ste:

Komunikativni, organizovani, da imate inicijativu, da ste odgovorni u ispunjavanju zadatih ciljeva i zadataka, da ste spremni za napredovanje i usavršavanje, da ste spremni da preuzmete odgovornost, da ste timski igrač i prije svega skloni kreativnom i inovativnom razmišljanju.

Posebne vještine:

Tražimo ambiciozne ljude, spremne da svojim ličnim stavom i znanjem donesu dodatnu vrijednost. Ako ste pozitivnog stava i imate želju za daljim stručnim usavršavanjem i sticanjem praktičnih znanja u kompleksnom i dinamičnom poslovnom okruženju, budite slobodni da se prijavite na naš oglas.

Nudimo Vam:

Ako ispunjavate navedene uslove konkursa i zainteresovani ste, nudimo Vam dobre uslove za rad u dinamičnom okruženju, obuku, pozitivnu radnu atmosferu sa mogućnošću daljeg napredovanja i razvoja karijere.

Lokacija: Banja Luka

Broj pozicija: 1

Datum objave: 07.02.2019. godine

Trajanje oglasa: 14 dana

Podijelite na društvenim mrežama:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Digg thisPin on Pinterest